Energens Könyvviteli és Tanácsadó Kft.

Keresés:
Hírlevél

KORONAVÍRUS tájékoztató

Kedves Ügyfeleink!

 

A jelenlegi járványhelyzetre tekintettel, az ügyfeleink, kollégáink egészségének és a cég működőképességének megőrzése céljából mai naptól (2020. március 16-tól) határozatlan idejű, visszavonásig érvényes rendkívüli szabályokat vezetünk be.

Úgy gondolom, mindannyiunk közös célja egy olyan működés kialakítása, melynek során továbbra is gördülékenyen tudjuk teljesíteni az általunk elvállalt feladatokat, tartani tudjuk a határidőket, valamint ügyfeleink felmerülő kérdéseiben továbbra is segítséget tudjunk nyújtani.

 

Mindezek miatt a következő változások lépnek érvénybe.

 

Elérhetőség, kapcsolattartás:

  1. Mivel kollégáink nagy része hétfőtől home office-ban fog dolgozni, a személyes találkozások lehetősége minimálisra csökken.
  2. Kérjük kedves Ügyfeleinket, hogy visszavonásig személyesen ne keressék fel irodánkat, a kollégákkal emailen, illetve mobiltelefonon tartsák a kapcsolatot.
  3. Mobiltelefonon kollégáink munkanapokon 8.00 és 16.00 óra között továbbra is elérhetőek.
  4. Emailen továbbra is elérhetőek vagyunk. A személyes megkeresések mellett használhatják a központi email címünket is: iroda@energens.hu
  5. Rendkívüli esetekben fogadjuk csak személyesen ügyfeleinket, ez esetben kérjük, csak teljesen egészséges állapotban tegyék azt és ezt velünk minden esetben előre egyeztessék.
  6. Az irodánkba való belépéskor kérjük, hogy kézfertőtlenítőt használjanak.

Könyvelési és munkaügyi iratok eljuttatása

  1. Hétfőtől a könyvelési és munkaüggyel kapcsolatos anyagot már csak elektronikus úton fogadjuk el.
  2. Kérjük, hogy szkennelve, vagy mobiltelefonnal jó minőségben lefényképezve mentsék le a bizonylatokat egy megosztható mappába. A Drive vagy Dropbox mappát kérjük, hogy a könyvelői kapcsolattartóval és a bérszámfejtő kolléganővel is osszák meg.
  3. Ha az egy hónapra vonatkozó könyvelési anyag mennyisége nem éri el a 10 db-ot, akkor emailen is megküldhető részünkre.
  4. A papír alapú bizonylatok megőrzése az ügyfél feladata és felelőssége.

 

Bízom abban, hogy közösen képesek vagyunk gördülékenyen átvészelni ezt az időszakot, legyen szó egy-két hétről, vagy akár hónapokról.

 

Köszönjük szépen az együttműködésedet!

Kívánunk Neked, családodnak és kollégáidnak jó egészséget!

 

Üdvözlettel: Farkas Boglárka és az Energens-csapat

 

Budapest, 2020.03.16.