Energens Könyvviteli és Tanácsadó Kft.

Keresés:
Hírlevél

Üzemorvosi ellátás

 

 

 

Partnerünk a Health at Work Kft. a COVID-19 járvány alatt koronavírus-tesztelési szolgáltatást nyújt elsősorban cégek részére. A teszttel, annak módjával és díjazásával kapcsolatban itt olvashatjátok a tájékoztatót!

 

KÖTELEZŐ
Foglalkozás-egészségügyi vizsgálat

 

 

Minden cég minden munkaviszonyban foglalkoztatott munkavállalója számára köteles foglalkozás-egészségügyi ellátást biztosítani…

… függetlenül a dolgozói létszámtól – áll a foglalkozás-egészségügyi szolgáltatás szervezéséről és működéséről, az alkalmazottak kategóriák szerinti besorolásáról a 89/1995 (VII. 14) sz. kormányrendeletben.

Az 50/1999. (XI. 3.) EüM rendelet pedig kötelező szemészeti vizsgálatot is előír a számítógéppel dolgozó munkavállalóknak!

Minimális költség kontra hatalmas bírság?

Egy munkavállaló után évente kötelezően fizetendő kiadás nagyságrendje csupán pár ezer Forint. Ám, a munkáltató és a foglalkozás-egészségügyi szolgáltatást végző vállalkozás közötti szerződés meglétét, annak betartását a helyi ÁNTSZ ellenőrei felügyelik, és hiányosság vagy szabálytalanság esetén 50.000-500.000 Forint büntetést róhatnak ki!
Ön melyiket választja?

Miben különleges a csapatunk?

Számos üzemorvosi szolgáltató elérhető, ám köztük nagyok a minőségbeli különbségek. Az „egészséges kolléga jó befektetés” elvet követve célunk, hogy a foglakozás-egészségügyi szolgáltatásunk komoly része legyen a cég egészségmegőrző programjának.

Így nem csak erre az egy szolgáltatásra szakosodtunk, hanem az egészségügy területén sok egyéb, fontos vizsgálatok és foglalkozások szervezésére is: vérvételek (stressz, allergiák, dagantszűrés, stb), gerincvizsgálat, bőr- és mellrákszűrés, gerinctorna, masszázs, védőoltások, elsősegélynyújtó tanfolyamok, egészségnapok, stb.

Csapatunk ezeken kívül a többi, minden cég számára szintén kötelezően előírt felméréseket is ellátja, úgy, mint:

 

 

Várjuk további érdeklődését, ajánlatkérését!

 

 

Üdvözlettel,

Botka Zsolt

Health@Work Program Igazgató / ügyvezető tulajdonos

+36 30 9664-741

zsolt.botka@healthatwork.hu

www.healthatwork.hu

 

Az üzemorvosi ellátásról szóló tájékoztatónk itt elolvasható!