Pályázatok

 

 

 

 

 

A kedvezményezett neve: DSR Partner Kft.

A DSR Partner Kft. a GINOP-8.3.5-18/B azonosító jelű Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram keretében a Magyar Állam és az Európai Unio támogatásával 72.000.000 Ft visszatérítendő támogatásban részesült.

A támogatás összege: 72.000.000 Ft visszatérítendő MFB hitel

A Hitelprogram azonosító jele: GINOP-8.3.5-18/B

Hitelcél: A Hitelprogram célja a mikro-, kis- és középvállalkozások likvid működésének zavartalan biztosításához szükséges készlet beszerzések, illetve működési költségek finanszírozása.

Vállalkozásunk általános tevékenységének megerősítése, fenntartható növekedése, meglévő piaci helyzetének megerősítése, versenyképességének megőrzése ill. növelése céljából a támogatott forgóeszköz hitelt készlet beszerzésre, működési költségekre, bérköltségek finanszírozására használja fel.

 

 

 

 

 

„DriveSR” prototípus fejlesztése a DSR Partner Kft-nél

2019/10/25

A DSR Partner Kft. 33,99 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatásból valósította meg projektjét a Széchenyi 2020 program keretében, a„Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés” című pályázati kiíráson. A támogatásból egy gépjármű-fedélzeti videó- és hangrögzítési megoldást fejlesztettek.

A DSR Partner Kft. a nagyteljesítményű audiovizuális rögzítés területén az egyik legjelentősebb hazai technológiai KKV. Cégünk fő tevékenységi területe alapítása óta csúcsminőségű, nagy kapacitású, digitális hang – és ezen hanganyagokhoz kapcsolódó adatrögzítő berendezések és rendszerek, valamint hang- és adatfeldolgozó megoldások fejlesztése és üzemeltetése.

Cégünk a magas üzembiztonságú, megbízható saját fejlesztésű hardver és szoftver alapokkal rendelkező adatrögzítő, adattároló és archiváló berendezések és komplett rendszerek fejlesztése mellett – lépést tartva korunk rohanó technológiai fejlődésével és kihívásaival – mindig újabb és újabb lépéseket tesz a szolgáltatási portfóliójának szélesítésére.

Ezek alapján társaságunk egyik új fejlesztési célkitűzése volt, hogy kialakítsunk egy olyan nagy-megbízhatóságú, stabil, redundáns, távolról menedzselhető és konfigurálható kép-, hang-, adat-rögzítési és továbbítási eszközt, mely szervesen illeszkedik a DSR Partner Kft. termékpalettájához.

A DSR Partner Kft. 33,99 millió forint európai uniós támogatás segítségével valósította meg a GINOP-2.1.7-15-2016-00801 kódszámú, „DriveSR” prototípus fejlesztése a DSR Partner Kft-nél című projektet.

A fejlesztés eredményeként létrejött prototípus egy olyan gépjármű-fedélzeti videó- és hangrögzítési megoldás, mely egyszerre 2 tárolóra redundáns módon (személyi egyedi azonosító és adatrögzítési- illetve belső tároló eszközre) titkosítva írja az adatokat. Az eszköz 4 fullHD IP kamera képét képes egy időben rögzíteni - kameránként 2 perc előfelvételi idővel -, bodycam illesztési lehetőséggel, távolról is indítható rögzítéssel, távmenedzselhetőséggel, távoli betekintés lehetőségével, GPS vevővel, WIFI és GPRS kapcsolattal, automatikus feltöltéssel, mely CAMbus rendszerre való felkészítettséggel is rendelkezik.

Az eszköz által rögzített mindennemű adat (kép, hang, egyéb adat) központi adatbázisban történő titkosított tárolása, archiválása, időtengelyes megjelenítésén keresztül a piac egy teljesen új szegmensét nyithatja meg számunkra.

Cégünkről és a projektről bővebb információt a www.dsr.hu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:

DSR Partner Kft.

Elérhetőség:+36-1-464-4380, office@dsr.hu

 

EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL FEJLESZT GÉPJÁRMŰ-FEDÉLZETI VIDEÓ- ÉS HANGRÖGZÍTŐ PROTOTÍPUST A DSR PARTNER KFT.

A DSR Partner Kft. 33,99 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a „Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés” című pályázati kiíráson, a Széchenyi 2020 program keretében.

A DSR Partner Kft. a nagyteljesítményű audiovizuális rögzítés területén az egyik legjelentősebb hazai technológiai KKV. Cégünk fő tevékenységi területe alapítása óta csúcsminőségű, nagy kapacitású, digitális hang – és ezen hanganyagokhoz kapcsolódó adatrögzítő berendezések és rendszerek, valamint hang- és adatfeldolgozó megoldások fejlesztése és üzemeltetése.

Cégünk a magas üzembiztonságú, megbízható saját fejlesztésű hardver és szoftver alapokkal rendelkező adatrögzítő, adattároló és archiváló berendezések és komplett rendszerek fejlesztése mellett – lépést tartva korunk rohanó technológiai fejlődésével és kihívásaival – mindig újabb és újabb lépéseket tesz a szolgáltatási portfóliójának szélesítésére.

Ezek alapján társaságunk egyik új fejlesztési célkitűzése, hogy kialakítsunk egy olyan nagy-megbízhatóságú, stabil, redundáns, távolról menedzselhető és konfigurálható kép-, hang-, adat-rögzítési és továbbítási eszközt, mely szervesen illeszkedik, és mégis túlmutat a DSR termékpalettáján.

A DSR Partner Kft. 33,99 millió forint európai uniós támogatás segítségével valósítja meg a GINOP-2.1.7-1 kódszámú, „Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés” című pályázati kiíráson, a Széchenyi 2020 program keretében a „DriveSR” prototípus fejlesztése a DSR Partner Kft-nél című projektet.

Terveink szerint a fejlesztés eredményeként létrejött prototípus egy olyan gépjármű-fedélzeti videó- és hangrögzítési megoldás lesz, mely egyszerre 2 tárolóra redundáns módon (személyi egyedi azonosító és adatrögzítési- illetve belső tároló eszközre) titkosítva írja az adatokat. Az eszköz 4 fullHD IP kamera képét képes egy időben rögzíteni - kameránként 2 perc előfelvételi idővel -, bodycam illesztési lehetőséggel, távolról is indítható rögzítéssel, távmenedzselhetőséggel, távoli betekintés lehetőségével, GPS vevővel, WIFI és GPRS kapcsolattal, automatikus feltöltéssel, mely CAMbus rendszerre való felkészítettséggel is rendelkezni fog.

Az eszköz által rögzített mindennemű adat (kép, hang, egyéb adat) központi adatbázisban történő titkosított tárolása, archiválása, időtengelyes megjelenítésén keresztül pedig a piac egy teljesen új szegmensét nyithatja meg számunkra.

Cégünkről és a projektről bővebb információt a www.dsr.hu oldalon olvashatnak.

További információ kérhető:

DSR Partner Kft.

Elérhetőség:+36-1-464-4380, office@dsr.hu

 

További információ: https://dsr.hu/hu/hirek/mikro--kis-es-kozepvallalkozasok-piaci-megjelenesenek-tamogatasa-palyazat-/54

 

További információ: https://dsr.hu/hu/hirek/mikro--kis-es-kozepvallalkozasok-piaci-megjelenesenek-tamogatasa-palyazat-lezarasa/53

 

 

 

 

Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása pályázat

 

Jelen projektünk célja, megjelenés az amszterdami ISE 2017 kiállításon, valamint cégünk üzleti és működési környezetének fejlesztése Hollandiában és Nyugat-Európában.

Az Integrated Systems Europe Európa legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő audiovizuális, elektronikai és integrált rendszereket bemutató kiállítása. Rengeteg kiállító és látogató vesz részt minden évben a rendezvényen. A kiállítási részvételen kívül a marketingstratégia részét képezi a piackutatás, a google AdWords kampány és a filmgyártás is.

Jelen projekt keretében cégünk SoliDEyes nevű, saját fejlesztésű digital signage szoftverének interaktív, kamerával és QR kód nyomtatóval kiegészített megoldását mutatjuk be a kiállításon. Cégünk saját standdal, külön az európai piac igényeire kialakított marketinganyagokkal, molinókkal, illetve termékbemutató videóval jelenik meg az ISE 2017 szakkiállításon. A standon több újdonságot mutatunk be, többek között az interaktív arc és korfelismerő megoldást, amely lehetővé teszi személyre szabott, célzott, reklámok megjelenítését potenciális ügyfelek részére, valamint a gyógyszertári, bevásárló funkciókkal és QR kód nyomtatási lehetőséggel ellátott „patika" fejlesztésünket, melynek segítségével felgyorsul a gyógyszertári értékesítés és lerövidül a sorban állás folyamata.

A digital signage dinamikusan fejlődő piaci szegmens, melynek segítségével célzott, figyelemfelkeltő üzeneteket tudunk eljuttatni potenciális vásárolók felé az eladás helyszínén, de szórakoztatásra és informálásra is tökéletesen alkalmas. Sokkal látványosabb, figyelemfelkeltőbb, hatásosabb, mint a hagyományos nyomtatott reklámanyagok.

A projektnek köszönhetően nő cégünk külföldi és hazai ismertsége, versenyképessége, fejlődik üzleti és működési környezetünk.

Project adatai:

Kedvezményezett neve: DSR Partner Kft.

Projekt címe: Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása

Szerződött támogatás összege: 5,91 M Ft

Támogatás mértéke: 50%

Projekt befejezési dátuma: 2017.01.13.

Projekt azonosító száma: VEKOP-1.3.1-16-2016-00013

 

 

 

 

 

Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása pályázat lezárása

 

Jelen projektünk célja, megjelenés Európa legnagyobb AV kiállításán Hollandiában, valamint cégünk üzleti és működési környezetének fejlesztése volt.

Jelen projekt keretében cégünk saját standdal, külön a kiállításra készített marketinganyagokkal, molinókkal, pop-up display-el, illetve termékbemutató videóval jelent meg Amszterdamban, az ISE 2016 szakkiállításon. Az Integrated Systems Europe Európa legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő audiovizuális, elektronikai és integrált rendszereket bemutató kiállítása. Több mint 1.100 kiállítót és hozzávetőlegesen 65.000 látogatót vonzott az esemény. A kiállítási részvételen kívül a marketingstratégia részét képezte a piackutatás, telemarketing, promóciós videó és a google AdWords kampány is.

A kiállításon történő megjelenésünk középpontjában a saját fejlesztésű digital signage (digitális tartalomszolgáltató rendszer) megoldásunk állt. Legújabb szolgáltatásunk egy olyan komplex, eladótéri értékesítést segítő, figyelemfelkeltő megoldás, mely lehetővé teszi szöveges és dinamikus (kép, videó, hang, szöveg, weboldal, közösségi média) tartalmak megjelenítését bármennyi számú elektronikus képernyőn. A digital signage a reklámozás egy fajtája, de szórakoztatásra vagy informálásra is tökéletesen alkalmas. A digitális jelek megjelenhetnek üzenő falakon, LCD kijelzőkön, tévékészülékeken, elektronikus hirdetőtáblákon, táblagépeken, okostelefonokon. A kijelzők tartalma számítógép segítségével elektronikusan szerkeszthető, ellenőrizhető, módosítható. A digital signage fő előnyei, hogy a tartalom a legkisebb erőfeszítés nélkül változtatható, animációk jeleníthetőek meg, a kijelzőkön megjelenő tartalom a célközönséghez illeszthető és interaktív is lehet.

A kiállításnak köszönhetően növekedett piaci ismertségünk, melynek következtében növekedni fog piaci részesedésünk nem csak a hazai, hanem a nemzetközi digital signage piacon is. Standunkon sok érdeklődővel tárgyaltunk, új partnerkapcsolatokat létesítettünk.

Project adatai:

Kedvezményezett neve: DSR Partner Kft.

Projekt címe: Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása

Szerződött támogatás összege: 5,3 M Ft

Támogatás mértéke: 50%

Projekt befejezési dátuma: 2017.01.13.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.3.1-15-2015-00338

 

 

2017 | 06 | 19.

Sajtóközlemény

interaktív android alapú digital signAge megoldással vesz részt a dsr partner kft. a holland ise 2017 kiállításon

A DSR Partner Kft. 5,91 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert a „Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása” című pályázati kiíráson, a Széchenyi 2020 keretében.

A DSR Partner Kft. a nagyteljesítményű audiovizuális rögzítés területén az egyik jelentős hazai technológiai vállalkozás. A cég fő tevékenységi területe 1995-ös alapítása óta a csúcsminőségű és nagykapacitású digitális hang- és adatrögzítő berendezések és rendszerek, valamint hang- és adatfeldolgozó megoldások, üzleti folyamatok, mobil applikációk, digital signage megoldások fejlesztése és üzemeltetése.

Az Integrated Systems Europe Európa legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő audiovizuális, elektronikai és integrált rendszereket bemutató kiállítása. Rengeteg kiállító és látogató vesz részt minden évben a rendezvényen. A kiállítási részvételen kívül a marketingstratégia részét képezi a piackutatás, a google AdWords kampány és a filmgyártás is.

A cég üzletpolitikájának legfontosabb célkitűzései között szerepel a potenciális piacok felmérése, a nemzetközi versenyképesség fokozása, illetve a megjelenés új piacokon. Jelen projekt célja a cég üzleti és működési környezetének fejlesztése a holland piacon. Ennek érdekében a cég kiállítóként vesz részt az ISE 2017 szakkiállításon Amszterdamban, ahol új üzleti kapcsolatokat épít ki és potenciális holland és európai partnereket ismer meg.

Jelen projekt keretében a DSR Partner Kft. SoliDEyes nevű, saját fejlesztésű digital signage szoftverének interaktív, kamerával és QR kód nyomtatóval kiegészített megoldását mutatja be a kiállításon. A cég saját standdal, külön az európai piac igényeire kialakított marketinganyagokkal, molinókkal, illetve termékbemutató videóval jelenik meg Amszterdamban, az ISE 2017 szakkiállításon. A standon több újdonságot mutat be a cég, többek között az interaktív arc és korfelismerő megoldást, amely lehetővé teszi személyre szabott, célzott, reklámok megjelenítését potenciális ügyfelek részére, valamint a gyógyszertári, bevásárló funkciókkal és QR kód nyomtatási lehetőséggel ellátott „patika" fejlesztést, melynek segítségével felgyorsul a gyógyszertári értékesítés és lerövidül a sorban állás folyamata. Célunk Hollandiában, illetve Nyugat-Európában partnereket találni.

A digital signage dinamikusan fejlődő piaci szegmens, melynek segítségével célzott, figyelemfelkeltő üzeneteket tudunk eljuttatni potenciális vásárolók felé az eladás helyszínén, de szórakoztatásra és informálásra is tökéletesen alkalmas. Sokkal látványosabb, figyelemfelkeltőbb, hatásosabb, mint a hagyományos nyomtatott reklámanyagok.

A projektnek köszönhetően nő a cég külföldi és hazai ismertsége, versenyképessége, fejlődik üzleti és működési környezete.

A cégről és szolgáltatásairól további információt a www.dsr.hu oldalon olvashat.

DSR Partner Kft.
1117 Bp. Prielle Kornélia u. 19-35. G lház fsz. 1.
E-mail: info@dsr.hu

 

 

 

„DriveSR” prototípus fejlesztése a DSR Partner Kft-nél 2019/10/25


A DSR Partner Kft. 33,99 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatásból valósította meg projektjét a Széchenyi 2020 program keretében, a„Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés” című pályázati kiíráson. A támogatásból egy gépjármű-fedélzeti videó- és hangrögzítési megoldást fejlesztettek.

A DSR Partner Kft. a nagyteljesítményű audiovizuális rögzítés területén az egyik legjelentősebb hazai technológiai KKV. Cégünk fő tevékenységi területe alapítása óta csúcsminőségű, nagy kapacitású, digitális hang – és ezen hanganyagokhoz kapcsolódó adatrögzítő berendezések és rendszerek, valamint hang- és adatfeldolgozó megoldások fejlesztése és üzemeltetése.

Cégünk a magas üzembiztonságú, megbízható saját fejlesztésű hardver és szoftver alapokkal rendelkező adatrögzítő, adattároló és archiváló berendezések és komplett rendszerek fejlesztése mellett – lépést tartva korunk rohanó technológiai fejlődésével és kihívásaival – mindig újabb és újabb lépéseket tesz a szolgáltatási portfóliójának szélesítésére.

Ezek alapján társaságunk egyik új fejlesztési célkitűzése volt, hogy kialakítsunk egy olyan nagymegbízhatóságú, stabil, redundáns, távolról menedzselhető és konfigurálható kép-, hang-, adatrögzítési és továbbítási eszközt, mely szervesen illeszkedik a DSR Partner Kft. termékpalettájához.

A DSR Partner Kft. 33,99 millió forint európai uniós támogatás segítségével valósította meg a GINOP2.1.7-15-2016-00801 kódszámú , „DriveSR” prototípus fejlesztése a DSR Partner Kft-nél című projektet.

A fejlesztés eredményeként létrejött prototípus egy olyan gépjármű-fedélzeti videó- és hangrögzítési megoldás, mely egyszerre 2 tárolóra redundáns módon (személyi egyedi azonosító és adatrögzítési- illetve belső tároló eszközre) titkosítva írja az adatokat. Az eszköz 4 fullHD IP kamera képét képes egy időben rögzíteni - kameránként 2 perc előfelvételi idővel -, bodycam illesztési lehetőséggel, távolról is indítható rögzítéssel, távmenedzselhetőséggel, távoli betekintés lehetőségével, GPS vevővel, WIFI és GPRS kapcsolattal, automatikus feltöltéssel, mely CAMbus rendszerre való felkészítettséggel is rendelkezik.

Az eszköz által rögzített mindennemű adat (kép, hang, egyéb adat) központi adatbázisban történő titkosított tárolása, archiválása, időtengelyes megjelenítésén keresztül a piac egy teljesen új szegmensét nyithatja meg számunkra. Cégünkről és a projektről bővebb információt a www.dsr.hu oldalon olvashatnak.


További információ kérhető: DSR Partner Kft.; Elérhetőség:+36-1-464-4380; office@dsr.hu