Call centerek

Minden call és contact center számára elengedhetetlen, hogy az ügyfelekkel folyatatott kommunikáció rögzítésre kerüljön. A felvételeket a supervisor eddig csupán panaszkezelési-, minőségbiztosítási- vagy tréning célokra használhatta fel, a naponta ezresével keletkező hanganyagok nagy része azonban kihasználatlanul, értéktelenül gyűlt a rögzítőkön, háttértárolókon. A DSR csoport komplex megoldásaival azonban minden rögzített hanganyag valódi értékké változik: a felvételek kulcsszavak, vagy érzelem alapú detektorok segítségével kereshetők, adatbázisként szűrhetők és listázhatók.

Ebben a minta implementációban több száz VoIP csatorna forgalma kerül rögzítésre SoliDBank® 601 Flat VoIP típusú rögzítő berendezésekkel. A nagy adatmennyiség automatikusan, előre beállított feltételrendszer szerint másolódik át egy SLDC archiváló, kiszolgáló és rendszerfelügyeleti modulra, amely egységes rendszerbe foglalja a rögzítőket, és minden visszahallgatási, felvételkeresési, tárolási és archiválási műveletet egyszerűbbé és biztonságosabbá tesz..

Ebben a call centerben AVAYA Communication Manager-t és AVAYA IVR rendszert használnak. Minden hívás és híváshoz tartozó kiegészítő információ rögzítésre kerül, a rögzítőknél alkalmazott port tükrözéses (passzív) megoldás segítségével. A felvételek visszajátszása és az adatfeldolgozás az SLDC-n keresztül történik. A rendszer hosszú távú, megbízható és egyszerűen használható megoldást biztosít.

Ennek a rendszernek további előnye, hogy igény szerint bármikor átalakítható aktív rögzítési megoldássá, ehhez mindössze a DSR AVAYA VoIP 100-as rögzítőit kell alkalmazni, amely közvetlen kommunikációt folytat az AVAYA DMCC/TSAPI felületén keresztül az alközponttal.

Kérjen visszahívást! Szakértőink hamarosan felkeresik.