DSR Group

A DSR Group tevékenysége magába foglalja a legfrissebb fejlesztéseket, az értéknövelt szolgáltatásokat nyújtó berendezéseket és megoldásokat, valamint a magas színvonalú ügyfélszolgálatot és szakértő munkatársakat.

A DSR Group célja: partnerei számára kompromisszum-mentes beszélgetés-dokumentáló megoldásokat nyújtani, és a tárolt hanganyagok automatikus elemzésével hatékonyan hozzájárulni sikereikhez, üzleti- és más céljai hatékonyabb eléréséhez.

Az esetek többségében az olyan érzékeny és nagyfokú megbízhatóságot igénylő területeken mint a pénzügyi szektor, az ügyfélszolgálatok, a szállítmányozás vagy a civil és katonai repülőterek a DSR berendezéseit és megoldásait használják akár mint önálló rendszerszintű megoldás, akár mint más rendszerek integráns alrendszere.

A fejlesztés és gyártás, a marketing és ügyfélszolgálat valamennyi folyamatát szigorú minőségirányítási rendszer szabályozza az ISO 9001:2009 standardjai szerint.

A DSR Group tagjai:

DSR Partner logo  – komplex hangrögzítési megoldások

A DSR Partner fő tevékenységi területe a csúcsminőségű és nagy kapacitású digitális hang- és adatrögzítő berendezések és rendszerek, valamint a hang- és adatfeldolgozó megoldások fejlesztése és üzemeltetése.

A DSR Partner által fejlesztett és gyártott berendezéseket több mint 1000 elégedett ügyfél használja mind civil, mind katonai területeken, ahol a biztonság és megbízhatóság elsődleges szempont.

Referencia partnerei az alábbi területekről kerültek/kerülnek ki:

 • civil és katonai légi irányítás
 • bankok és egyéb pénzintézetek
 • rendőrségek és mentőszolgálatok
 • diszpécser- és szakszolgálatok, katasztrófa-elhárítás
 • szállítmányozó szektor
 • nagy közszolgáltatók (gáz, víz, áram, stb.)
 • ügyfélszolgálatok, call-centerek, stb.

Napi tevékenységük valamennyi folyamatát szigorú minőségirányítási rendszer szabályozza az ISO 9001:2009 standardjai szerint.

DSR Speca logo   – speciális biztonságtechnikai megoldások

A DSR Speciális Alkalmazások Kft. a videó-megfigyelő és vagyonvédelmi rendszerek piacán nyújt egyedi, kompromisszummentes
megoldásokat.

Célja, hogy partnereinek célorientált, feladat-specifikus megoldásokat nyújtson a biztonságtechnikai piacon megtalálható korszerű technikai alkalmazások és termékek segítségével.

Ennek érdekében saját hardver-, szoftverfejlesztési lehetőséggel és speciális alkalmazástechnológiai megoldásokkal állnak  megrendelőik rendelkezésére, az alábbi területeken:

 • hordozható megfigyelő megoldások   
 • korszerű kamerák és innovatív rögzítési megoldások
 • tömegközlekedési eszközök kép-és hangrögzítése      
 • komplex térfigyelő rendszerek (integrált video-megfigyelő rendszer)
 • közlekedés megfigyelő rendszerek (áthajtás piros lámpán, gyorshajtás, stb.)

A DSR Speca által forgalmazott és fejlesztett különféle eszközök és berendezések előnye, hogy egységes rendszerré szervezhetők. Az így kialakított integrált rendszerek minden részeleme illeszkedik a rendszer többi eleméhez, ezzel biztosítva a legmagasabb elérhető adat- és működési biztonságot, valamint a kezelői kényelmet.

A DSR Group tagjaként tevékenységét az ISO 9001:2009 standardjai szerint végzi.

 DSR Innotech logo  – egyedi szoftverek fejlesztése

A DSR Group legfiatalabb tagja az egyedi szoftverek fejlesztésére specializálódott DSR Innotech Kft.

A beszéd-dokumentáló technológiák úttörőjeként kiemelkedő részt vállal új hang- és adatrögzítési, - tárolási megoldások, valamint hang- és adatfeldolgozási eljárások (így a SoliDBank® hang- és adatrögzítő berendezések és a SoliDLog® hang- és adatrögzítő rendszerek) fejlesztésében is.

Magasan kvalifikált programozói folyamatos háttértámogatást nyújtanak a komplex hangrögzítési és biztonságtechnikai megoldások megvalósításában.

 

 

Mentés

Mentés

Mentés