Hírek

Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása pályázat

2017 július 3, hétfő - 08:52

 

 

 

Jelen projektünk célja, megjelenés az amszterdami ISE 2017 kiállításon, valamint cégünk üzleti és működési környezetének fejlesztése Hollandiában és Nyugat-Európában.

Az Integrated Systems Europe Európa legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő audiovizuális, elektronikai és integrált rendszereket bemutató kiállítása. Rengeteg kiállító és látogató vesz részt minden évben a rendezvényen. A kiállítási részvételen kívül a marketingstratégia részét képezi a piackutatás, a google AdWords kampány és a filmgyártás is.

Jelen projekt keretében cégünk SoliDEyes nevű, saját fejlesztésű digital signage szoftverének interaktív, kamerával és QR kód nyomtatóval kiegészített megoldását mutatjuk be a kiállításon. Cégünk saját standdal, külön az európai piac igényeire kialakított marketinganyagokkal, molinókkal, illetve termékbemutató videóval jelenik meg az ISE 2017 szakkiállításon. A standon több újdonságot mutatunk be, többek között az interaktív arc és korfelismerő megoldást, amely lehetővé teszi személyre szabott, célzott, reklámok megjelenítését potenciális ügyfelek részére, valamint a gyógyszertári, bevásárló funkciókkal és QR kód nyomtatási lehetőséggel ellátott „patika" fejlesztésünket, melynek segítségével felgyorsul a gyógyszertári értékesítés és lerövidül a sorban állás folyamata.

A digital signage dinamikusan fejlődő piaci szegmens, melynek segítségével célzott, figyelemfelkeltő üzeneteket tudunk eljuttatni potenciális vásárolók felé az eladás helyszínén, de szórakoztatásra és informálásra is tökéletesen alkalmas. Sokkal látványosabb, figyelemfelkeltőbb, hatásosabb, mint a hagyományos nyomtatott reklámanyagok.

A projektnek köszönhetően nő cégünk külföldi és hazai ismertsége, versenyképessége, fejlődik üzleti és működési környezetünk.

Project adatai:

Kedvezményezett neve: DSR Partner Kft.

Projekt címe: Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása

Szerződött támogatás összege: 5,91 M Ft

Támogatás mértéke: 50%

Projekt befejezési dátuma: 2017.05.16.

Projekt azonosító száma: VEKOP-1.3.1-16-2016-00013