Hírek

Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása pályázat lezárása

2017 március 3, péntek - 15:26

 

 

 

Jelen projektünk célja, megjelenés Európa legnagyobb AV kiállításán Hollandiában, valamint cégünk üzleti és működési környezetének fejlesztése volt.

Jelen projekt keretében cégünk saját standdal, külön a kiállításra készített marketinganyagokkal, molinókkal, pop-up display-el, illetve termékbemutató videóval jelent meg Amszterdamban, az ISE 2016 szakkiállításon. Az Integrated Systems Europe Európa legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő audiovizuális, elektronikai és integrált rendszereket bemutató kiállítása. Több mint 1.100 kiállítót és hozzávetőlegesen 65.000 látogatót vonzott az esemény. A kiállítási részvételen kívül a marketingstratégia részét képezte a piackutatás, telemarketing, promóciós videó és a google AdWords kampány is.

A kiállításon történő megjelenésünk középpontjában a saját fejlesztésű digital signage (digitális tartalomszolgáltató rendszer) megoldásunk állt. Legújabb szolgáltatásunk egy olyan komplex, eladótéri értékesítést segítő, figyelemfelkeltő megoldás, mely lehetővé teszi szöveges és dinamikus (kép, videó, hang, szöveg, weboldal, közösségi média) tartalmak megjelenítését bármennyi számú elektronikus képernyőn. A digital signage a reklámozás egy fajtája, de szórakoztatásra vagy informálásra is tökéletesen alkalmas. A digitális jelek megjelenhetnek üzenő falakon, LCD kijelzőkön, tévékészülékeken, elektronikus hirdetőtáblákon, táblagépeken, okostelefonokon. A kijelzők tartalma számítógép segítségével elektronikusan szerkeszthető, ellenőrizhető, módosítható. A digital signage fő előnyei, hogy a tartalom a legkisebb erőfeszítés nélkül változtatható, animációk jeleníthetőek meg, a kijelzőkön megjelenő tartalom a célközönséghez illeszthető és interaktív is lehet.

A kiállításnak köszönhetően növekedett piaci ismertségünk, melynek következtében növekedni fog piaci részesedésünk nem csak a hazai, hanem a nemzetközi digital signage piacon is. Standunkon sok érdeklődővel tárgyaltunk, új partnerkapcsolatokat létesítettünk.

Project adatai:

Kedvezményezett neve: DSR Partner Kft.

Projekt címe: Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása

Szerződött támogatás összege: 5,27 M Ft

Támogatás mértéke: 50%

Projekt befejezési dátuma: 2017.01.13.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.3.1-15-2015-00338

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés