Gyártó partnerek

Avaya
Az Avaya a világ egyik vezető telekommunikációs vállalata. A vállalat egységes kommunikációs platformokat (Unified Communications), contact centereket és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásait partnerein és közvetlenül is kínálja a világ minden pontján, vállalati és szervezeti szinteken. Az Avaya korszerű kommunikációs megoldásait a világon mindenütt a legkülönfélébb méretű és profilú vállalkozások használják hatékonyságuk, együttműködési képességük, ügyfélszolgálatuk és versenyképességük javítására. A DSR Partner Kft. Avaya Compliance Tested megoldással rendelkezik, amely a hivatalos DMCC/API felületen keresztül aktív kommunikációra képes az Avaya alközponttal.
Funkwerk Magyarország Kft .
A Hörmann Funkwerk GmbH-t 2007 óta a Funkwerk Magyarország Kft. képviseli hazánkban. A német cég saját fejlesztésű és gyártású termékei a DIKOS 310 diszpécserrendszer, utastájékoztató berendezések, az analóg és a digitális, GSM-R mozdonyrádió rendszerek. A Funkwerk Magyarország Kft. piaci célcsoportja a vasúti közlekedés. Elsősorban a MÁV részére jelentős fejlesztési ráfordítással megtörtént a berendezések illesztése a magyarországi infrastruktúrához. A vasúti kommunikáció nélkülözhetetlen velejárója a megbízható, biztonsággal archiválható, hiteles hangrögzítés. A két cég közös fejlesztőmunkája eredményeként a DSR hangrögzítő eszközök hibátlanul együtt dolgoznak a Funkwerk termékekkel, megfelelve a megrendelő minden elvárásának.
IP Trade
Az IP Trade célja, hogy a legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb IP Trading Turreteket biztosítsa a pénzügyi szektor számára a világ minden pontján. Az IP Trade turretjei minden olyan funkcióval rendelkeznek, amelyeket egy hagyományos, brókerházakban telepített eszköznél megtalálhatók, de ezeket széleskörű alközpont-illesztési lehetőségekkel együtt kínálja. Ráadásul a nyílt architektúrájú turretek lehetővé teszik az IP Trade számára az intézmény belső környezetéhez történő problémamentes illesztést. A DSR Partner Kft. hivatalos gyári illesztéssel rendelkezik, amellyel az IP turretek kommunikációs forgamást aktív formában tudja rögzíteni.
Nextent Informatika Zrt.
A Nextent Zrt. vezető informatikai tanácsadási, rendszerfejlesztési és integrátori szolgáltatásokat kínál a közép- és nagyvállalati szektor számára. Főbb tevékenységi területei az üzleti döntéstámogatás, adattárházak, innovatív technológiák, üzleti folyamatokat támogató tevékenység és integrációs megoldások, tanácsadás, alkalmazás támogatás, projektmenedzsment és az egyedi alkalmazások fejlesztése.
NOVOFER Távközlési Innovációs Zrt.
A NOVOFER Távközlési Innovációs Zrt. fennállásának 25 éve alatt mindig nagy hangsúlyt kaptak a távközlési és kapcsolódó műszaki területeken az innovatív megoldások, ezek fejlesztésében és elterjesztésében fontos szerepet vállalt. Napjainkra a vezeték nélküli távközlési piacon a tervezéstől a rendszerek kulcsrakész átadásáig terjedő szolgáltatásokban domináns szerepet tölt be, az energiaiparban pedig meghatározó a beszédcélú diszpécseri, valamint adatátviteli URH rendszerek megvalósításában és üzemeltetésében.