Viszonteladók

Algotech Magyarország Kft.
Az Algotech a kelet-közép-európai térség első regionális contact center szállítója, amely olyan vállalati telekommunikációs megoldásokat szállít, melyek hatékonyabb és egyben nyereségesebb ügyfélkapcsolatokat tesznek lehetővé. A vállalat fő profilja call center, contact center és IP telefónia megoldások szállítása. Az Algotech a telekommunikációs rendszerek kiépítéséhez kapcsolódó összes részfeladatot elvégzi, ideértve a tanácsadást, rendszertervezést, bevezetést, támogatást és karbantartást.
ART TeleCom Kft.
Az ART TeleCom KFT. (jogelőd: ART Telefon BT.) 1991-ben jött létre azzal a céllal, hogy az emberek infokommunikációs igényeit maximális mértékben kielégítse. Ma már országszerte segít vállalkozásoknak, intézményeknek és magánszemélyeknek egyaránt. Csak Bács-Kiskun megyében több száz alközpontot telepített, melyek karbantartási munkálatait is ellátja mind a mai napig.
Assono Magyarország Távközlési Kft.
Az Assono Magyarország Kft. a vállalat huszonhét éves örökségének értékes elemeire építve a mai és a jövõbeni információtechnológia által megkívánt új termékek és szolgáltatások nyújtására is felkészült. A vezetékes és mobil, valamint a hang- és adatkommunikációt integrált rendszerben biztosító, a közcélú és a magán hálózatok optimális kihasználását adó vállalati kommunikációs megoldásokat biztosít.
Bravogroup Rendszerház Kft.
A Bravogroup Rendszerház Kft. 1999 januárjában alakult, annak idején még Műszertechnika Rendszerház Kft. néven. Fő tevékenységi területe az irodatechnikai, vizuáltechnikai és telekommunikációs berendezések, valamint az ezekhez kapcsolódó szolgáltatások értékesítése.
Csöngető Telefonszervíz Kft.
A Csöngető Telefonszervíz 1995-ben alakult. Az első években csak a telekommunikációval foglalkozott, de a megnőtt igények hatására bővítette gyenge áramú profilját, és így képessé vált komoly munkákat generál kivitelezésben elvállalni.
Delta Network Kft.
A Delta Network szakemberei, napjaink komplex technológiai környezetében kínálják az ügyfeleik elvárásainak leginkább megfelelő kommunikációs megoldásokat a strukturált hálózatok tervezésétől az átadott rendszerek emeltszintű szerviz szolgáltatásáig. A portfolió kialakításánál arra törekszik, hogy ügyfeleik igényeit a legteljesebb mértékben kiszolgála, hatékonyan illesztve egymáshoz a kommunikáció technológia különböző elemeit.
Dimension Data
A Dimension Data Európa vezető kommunikációs szolgáltatás szakértője. Forgalmazóként és szolgáltatásaival Európa 17 országában van közvetlenül jelen. A több mint 100 szolgáltató partnerrel való együttműködésnek köszönhetően multinacionális ügyfeleinek a terület legkiválóbb megoldásait és szolgáltatásait kínálja, bárhol is legyenek a világban.
DND Telecom Center Kft.
A DND Telecom Center Kft. 1992 óta meghatározó szerepet tölt be a hazai vezeték nélküli hírközlési piacon. A cég fő tevékenysége az URH rádiórendszerek komplex menedzselése, ami magában foglalja a tervezést, a kivitelezéséhez tartozó kereskedelmi szolgáltatásokat, a rádiórendszerek üzemeltetését, az üzemeltetéssel összefüggő karbantartási, javítási feladatok megszervezését.
ESTEREL Magyar Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Euronet Magyarország Zrt.
Szakmai elődcége az Euronet Kft. 1994-ben alakult meg. A 90-es évek végéig üzleti tevékenységének meghatározó részét délvidéken az S-FOR és K-FOR amerikai szolgáltatói cégeinek alvállalkozójaként végezte, elsődlegesen telekommunikációs és hálózatépítési, üzemeltetési feladatokat látott el a kiépített katonai bázisokon. 1999-ben indította el alközponti üzletágát. Alkalmazkodva a változó piaci lehetőségekhez és viszonyokhoz 2001-ben a cég belső struktúráját átszervezte, ügyfeleinek igényeinek megfelelően szélesítette tevékenységi körét, megteremtve a teljes körű szolgáltatás biztosításának az alapjait.
Fercom Kommunikációs Kft.
A Fercom Kft., a Motorola kiemelt magyarországi képviseleteként, a vezeték nélküli távközlés területén piacvezető vállalkozás, melynek célja, hogy egyre korszerűbb rádiórendszerek kiépítésével és egyre intelligensebb rádiókommunikációs eszközök biztosításával hatékonyabb munkavégzést garantáljon partnereinek. A Fercom Kft. rendelkezik “NATO Beszállításra Alkalmas” és “Minősített NATO Beszállításra Alkalmas” minősítésekkel.
Forró Drót Kft.
A cég 15 éves fennállása és dinamikus fejlődése alatt jelentős sikereket ért el korszerű gyengeáramú rendszerek tervezésében, telepítésében és üzemeltetésében. Az ország egész területén működnek hálózatai és rendszerei. Alközponti rendszerei, és strukturált hálózatai ideális, költségcsökkentő megoldásokat kínálnak partnerei részére.
GFM Trade Kft.
A GFM Trade Kft. Alcatel-Lucent telekommunikációs és informatikai berendezések, megoldások forgalmazásával, telepítésével karbantartásával foglalkozik, kis- közép- és nagyvállalatokat kiszolgálva.
H.Biztonsági Kft.
A H.Biztonsági Kft-t 1996-ban alapították magyar magánszemélyek, valamint a Hubel Kft . Az alapítók célja egy olyan vállalkozás létrehozása volt, amely képes magas színvonalú, speciális biztonsági rendszerek átfogó tervezését, kivitelezését és karbantartását elvégezni.
HACSA TEL Telekommunikációs Szolgáltató Kft.
A vállalat tevékenységét 1994-ben kezdte, amely kiterjed földalatti kábelek, fali kábelek, légkábelek és számítógéphálózatok építésére is. Főbb profilja telefon alközpontok telepítése programozása, telefon és számítógép hálózatok építése, irodaházak telefonrendszerének karbantartása valamint telefonszerviz üzemeltetése.
Ham-Bell Kft.
A Ham-Bell Kft. 1991 óta telekommunikációs berendezések szállításával és üzemeltetésével foglalkozik. 1992-től Alcatel partnerként, 2000-től az Alcatel hivatalos disztribútoraként működik. Ma már a tradicionális alközponti rendszerek szállításán kívül komplex gyengeáramú rendszerek kiépítése is szerepel palettáján: vizuális megfigyelő rendszerek, beléptető rendszerek kiépítésével, call-centerek kiépítésével, illetve üzemeltetésével, és alkalmazásfejlesztéssel is foglalkozik.
Humán Erőforrás Alapítvány
Az Alapítvány célja a minőségi, az európai integrációs folyamatnak megfelelő konstrukciójú szakképzés támogatása, fejlesztése. A DSR Group a Call Center Klubon keresztül támogatja a Humán Erőforrás alapítvány munkáját.
INVITEL Távközlési Zrt.
Az Invitel több mint egymillió előfizetőt és közöttük 50 ezer elégedett üzleti ügyfelet lát el egyedi telekommunikációs szolgáltatásokkal Magyarországon. Telepontjaiban országszerte 18 helyszínen áll személyesen a lakossági ügyfelek rendelkezésére, az üzleti partnerek munkáját pedig felkészült ügyfélmenedzserek segítik folyamatos kapcsolattartással.
ITC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Az ITC Kft. 1992 óta foglalkozik ügyviteli szoftverek fejlesztésével. Ezzel egyidőben megkezdte a hozzá tartozó hálózatok kiépítését is. Késöbb hardverek és szoftverek magasszintű kis- és nagyker forgalmazását is palettájára helyezte.
KAPSCH Kft.
A digitális kommunikáció konvergenciája, a mobilitás iránti igény növekedése a világot egyre összetettebbé teszi. Az olyan innovatív és megbízható partner, mint a jövőbemutató megoldásokat szállító Kapsch-csoport azonban otthonosan mozog e világban, legyen szó intézményi, közcélú vagy közlekedéstelematikai megoldásról.
LDSZ Vagyonvédelmi Kft.
Az LDSZ Vagyonvédelmi Kft. 1993 óta segíti a Dél-Dunántúl bűnmegelőzését, kiváló műszaki színvonalat képviselő, mégis bárki számára elérhető árszínvonalú termékekkel és szolgáltatásokkal. Magas felkészültségű szakembereink a magyarországi piac megnyílásától foglalkoznak elektronikus vagyonvédelmi eszközök importjával, exportjával, forgalmazásával, ilyen rendszerek tervezésével, telepítésével, telefonos távfelügyeletével és karbantartásával. A folyamatosan növekvő felhasználói igényekhez igazodva az LDSZ Kft. Pécsen kívül Budapesten, Balatonkeresztúron, Csurgón, és Nagyatádon is nyitott kirendeltséget.
NET'54 Üzleti Kommunikáció Kft.
OMIKRON Számítógépes Kft.
Az Omikron Számítógépes Kft. ügyeleti irányító-, vezérlő- és ellenőrző rendszerekkel, híradástechnikai és számítástechnikai integrált vezérlőpultokkal foglalkozik. Tevékenysége során modul elemekből, egyéni igények szerint tervezi és építi meg a kívánt rendszert, és a helyszínen telepíti azt.
Pro-M Zrt.
A Pro-M Professzionális Mobilrádió Zrt. (Pro-M. Zrt.) a Magyar Telekom Csoport tagja, a Vállalati Szolgáltatások Üzletágnak, a T-Systems-nek a leányvállalata. A Pro-M Zrt. feladata volt az Egységes Digitális Rádió-távközlő Rendszer (EDR) kiépítése Magyarországon. Jelenleg az EDR rendszer üzemeltetéséért és fejlesztéséért felel a vállalat.
Procomp Telecom Kft.
A Procomp Telecom Kft. (illetve elődje) 2000 óta foglalkozik telekommunikációs berendezések és megoldások nagykereskedelmével és az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokkal.Kizárólag viszonteladó partnereket szolgál ki, végfelhasználókkal nem áll kapcsolatban. Kiterjedt, országos viszonteladói hálózattal rendelkezik. A Procomp Telecom Kft. a Bravogroup Holding (www.bravogroup.hu) vállalatcsoport tagja.
RISE International Kft.
A RISE International Kft. 2008 óta disztribútorként forgalmazza a QNAP Turbo Station NAS központokat, NMP média lejátszókat és VioStor IP video központokat. Emellett az EALED® energiatakarékos LED-alapú bel- és kültéri világítási eszközök és rendszerek forgalmazásával, tervezésével és telepítésével, informatikai, gyengeáramú és biztonságtechnikai rendszerek tervezésével, telepítése és intelligens kártya megoldásokkal foglalkozik.
SZÁMTEL-PLUSZ Kft.
T-Systems Magyarország Zrt.
Hazánk egyetlen teljes körű infokommunikációs technológiai (IKT) termékportfólióval rendelkező szolgáltatójaként kezdte megújult működését a T-Systems Magyarország Zrt. 2012. október 1-jén. Az új, 100%-os Magyar Telekom-tulajdonban lévő vállalat, négy nagy múltú, a hazai piacon meghatározó iparági szereplő egyesítésével jött létre. Az elődcégeknél felhalmozott tudásnak és tapasztalatnak köszönhetően Magyarország piacvezető IKT-vállalata született meg, amely a mindennapi működéshez elengedhetetlen, teljes körű távközlési és IT infrastruktúra-, alkalmazásfejlesztési, illetve rendszerintegrációs szolgáltatásokat tud nyújtani ügyfeleinek. Az új T-Systems Magyarország integrált megoldásaival, nem utolsó sorban pedig kényelmes, hatékony és személyre szabható egycsatornás kapcsolattartási modelljével máris több mint 5500 nagyvállalati és államigazgatási ügyfelet szolgál ki. Ez nemcsak a hazai mezőnyben teszi piacvezető céggé, de egyúttal Európa egyik legjelentősebb infokommunikációs technológiai vállalatává avatja. Az új T-Systems Magyarország közel 2000 munkatársával, cégkompetenciái összehangolásával és rugalmas megoldásaival szakértő partnerséget és biztonságos infokommunikációs hátországot kínál ügyfelei, munkavállalói és partnerei részére – meghatározóan alakítva a magyarországi vállalkozások, ezáltal a magyar gazdaság jövőjét is.
TelegraM Kft.
A TelegraM Kft. 1985 óta működő, teljesen magyar tulajdonú vállalat. 1994 óta közvetetten, 2001 óta az Ericsson Enterprise AB - 2008 május 1.-től Aastra Telecom Sweden - közvetlen magyarországi disztribútoraként, egy kiváló termékcsaláddal és a hozzá kapcsolódó magas szintű szolgáltatásokkal, országos partner és szervizhálózattal, teljes körű üzemeltetéssel, karbantartással járul hozzá Partnerei sikeréhez.
Telematika Kft.
A TELEMATIKA Kft. - t 1990-ben, sok éves távközlésben eltöltött tapasztalatok alapján alapították. Annak idején elsősorban számítógép alapú távgépíró berendezések telepítésével, üzemeltetésével foglalkoztak. A hálózatok kialakításában egyre jobban figyelembe kellett venni a számítástechnika növekvő igényeit, illetve a felhasználók azon jogos elvárását, hogy egy - egy beruházás kellő képen időtálló legyen. Az elmúlt évek során a TELEMATIKA Kft. jelentős szerepet vállalt a korszerűsítési folyamatban, miközben komoly szakmai tapasztalatokra tett szert mind a berendezések ismerete, mind az ezekhez kapcsolódó helyi hálózatok kiépítése, üzemeltetése terén.
Teleprofi Kft.
A céget 1991-ben alapították. Aastra (Ericsson), Panasonic, Alcatel, Avaya, Siemens, Asterisk típusú ISDN és VOIP telefonrendszerek, telekommunikációs berendezések telepítésével és üzemeltetésével, call center, contact center megoldásokkal, telefonos díjszámláló költségelemző rendszerekkel, informatikai rendszerek telepítésével, üzemeltetésével, informatikai, telefon, réz és optikai hálózatok kiépítésével, ügyfélhívó, sorszámosztó rendszerek telepítésével, vizuális megfigyelő rendszerekkel, beléptető rendszerek telepítésével, komplex gyengeáramú rendszerek kiépítésével foglalkozik.
Teltech Informatikai Kft.
A vállalkozást természetes személyek alapították 1984-ben postai VGMK-ként. A cég egyenletes folyamatos fejlõdése és a gazdasági viszonyok megváltozásának hatására 1989-ben GMK-vá alakult, majd 1991-tõl Teltech Kereskedelmi és Szolgáltató Kft néven mûködik. Kínálatunk: telefon alközpontok, faxok és telefonok valamint számítógépes rendszerek, és azok összetevõi. Az értékesítésen kívül az általunk telepített berendezések szervízelését is folyamatosan biztosítjuk. A magasan kvalifikált kereskedelmi vevõszolgálatot jól képzett, korszerûen felszerelt szervizbázis erõsíti.
Young B.T.S. Informatikai és Kereskedelmi Kft.
A Young B.T.S. Kft. 1992-es jogelődjének megalakulása óta az információtechnológiai és a távközlési ipar egyik legstabilabban fejlődő vállalata, amely mára már az iparág vezető középvállalatai közé emelkedett. A visszatérő partnerek száma meghaladja az 1000-et, és a cég pénzügyi stabilitása kiemelkedő a hazai hasonló profillal rendelkező vállalatok között.
ALES
Az ALES ATC, ATM és légvédelmi környezetekben végez kimagasló fejlesztő és termelő munkát. Fejlett számítógépes rendszerei különféle alkalmazésokat, radarrendszerek modernizálását, konzolok gyártását és különféle eszközök (pl. DSR hangrögzítési megoldások) beépítését öleli fel. Az ALES-t 1992-ben a Csehszlovák Légierő radarrendszer-szakértői és programozói alapították. Csehszlovákia kettészakadását követően mindkét utódállamban folytatja tevékenységét, ALES a.s. és ALES s.r.o. néven.
Alfa-Services Ltd.
Az Alfa-Services Ltd. az egyik legelső magánvállalkozás Albániában, amely IT és telekommunikáció területén folytat kereskedelmi tevékenységet, és mára az egyik legjelentősebb céggé nőtte ki magát fénymásolók, faxgépek, scannerek és multifunkciós berendezések, valamint a DSR hangrögzítési- és hangfeldolgozó alkalmazásainak kereskedelmével.
CTI-PRO Ltd.
A CTI-PRO ltd. olyan hardvergyártók termékeinek disztribúciójára szakosodott vállalkozás, mint a HP, a PIKA, az Amtelco, az Ai-Logix). Emellett az Envox (CT ADE, CT Connect, Envox suite), a Pronexus, a Vertical és az Apex szoftverfejlesztő eszközeit is forgalmazza. a Közép- és Kelet-európai piacokon. A cég hosszú távú célja a számítógépes telefónia gyors és hatékony elterjesztése a Közép-és Kelet-európai piacokon olyan modern formában, mint az a Nyugat-európai, amerikai és kanadai piacokon már megtapasztalható.
Fabricom GDF SUEZ
A Fabricom a Belga referencia az ipari-, energetikai-, tercier- és infrastruktúra piacok számára nyújtott innovatív technológiák biztosításában és telepítésében. A Fabricom A GDF SUEZ Energetikai Szolgáltató Belga üzleti egysége, több mint 5000 munkatárssal, és 725 millió Eurós forgalommal 2009-ben.
Multi Need sprl
A belga MULTI NEED Európa olyan vezető irányító- és kereskedelmi központok bútorait és berendezési tárgyait gyártó cégek partnere, mint a GESAB, az INDUSTRIE DESIGN, a GIROFLEX, a JORI és a MILESYS. Ezeken kívül DSR hangrögzítő- és hangfeldolgozó alkalmazásainak forgalmazója Belgiumban.
R-SYS s.r.o.
Az R-SYS s.r.o. egy projekt-orientált IT vállalkozás, amely egyedi igényekre szabott hardver- és szoftverfejlesztést, valamint rendszer-integrációt kínál. A projektek teljesítése érdekében bizonyított technológiákat alkalmaz és kiaknázza hosszú távú elemző- és megoldás-tervező tapasztalatait. A megoldások megfelelő illesztése az ügyfél által biztosított környezetbe biztosítja a rugalmasságot bármilyen privát- vagy közszférából érkező igény esetén.
Radas s.r.o.
A RADAS s.r.o.-t 1994-ben magánvállalkozásként alapították a Cseh Köztársaság Légügyi Hatósága Kutatási Osztályának korábbi munkatársai. A tapasztalt csapat teljes körűen integrált, moduláris felépítésű, költséghatékony ALS rendszerek fejlesztésére koncentrál, melyeket regionális és közepes méretű repülőterek légi irányítói számára.