Energens Könyvviteli és Tanácsadó Kft.

Keresés:
Hírlevél

Munkatársaink

 

 


Farkas Boglárka

Ügyvezető

 

Regisztrált mérlegképes könyvelő és TB ügyintéző. Egyetemi diplomáját a Corvinus Közgazdaságtudományi Egyetemen, számvitel főszakirányon szerezte 2008-ban. Saját vállalkozásban 2005 óta foglalkozik könyveléssel, bérszámfejtéssel.

 

 


 

Hubják Beatrix

Irodavezető

Főiskolai diplomával rendelkezik. Korábban egy multinacionális vállalatnál dolgozott pénzügyi szakterületen, de feladata volt a számlázás és a könyveléssel való együttműködés is. Könyveléssel 10 éve foglalkozik, bérszámfejtéssel és munkaügyi feladatok ellátásával 5 éve. 2008 óta dolgozik az Energens Kft-nél irodavezetőként.

 


 

Gaálné Békés Mária

Főkönyvelő

 2009. óta az Energens csapatának egyik alappillére. Főkönyvelőként ő felelős a szakmai helytállásért, adó- és jogszabályi megfelelésért, valamint az ügyfeleink szakmai kérdéseinek megválaszolásánál ellenőrzi azok helyességét és valódiságát. Főiskolai diplomával és regisztrált mérlegképes könyvelői minősítéssel rendelkezik, szaktudását folyamatosan karbantartja és bővíti. Ügyfeleink beszámolóinak nagy részét is ő készíti, felügyeli.

 


 Aradi Noémi

Könyvelő
 

Pénzügyi számviteli ügyintéző és mérlegképes könyvelő vállalkozási szakon képzettséggel rendelkezik. Regisztrált mérlegképes könyvelő, 6 éves könyvelő irodai tapasztalat után költözött Szegedről Budapestre. Az Energens Kft. csapatának 2016 óta tagja.

 


 

Bajári Alexandra

Bérszámfejtő, munkaügyi előadó

 

Vállalkozási és bérügyintéző szakirányú szakképesítéssel rendelkezik. Az Energens Kft-nél 2017 óta végzi az ügyfeleink teljes körű bér- és TB számfejtési feladatait. Feladata továbbá a bérszámfejtéshez kapcsolódó adatszolgáltatások, kimutatások és statisztikák elkészítése is. 

 


 

Demeter Noémi

Könyvelési asszisztens

 

Felsőfokú banki végzettséggel rendelkezik. 2014. novembere óta tagja az Energens Kft. csapatának. Két kislánya születése előtt egy nemzetközi banknál nagyvállalati hitelekkel foglalkozott.

 

 


 

Nagy Enikő

Könyvelő

 

Pénzügyi és számviteli ügyintéző, felsőfokú képesítéssel rendelkezik. 8 évet töltött a Nemzeti Adóhivatalnál, ahol a folyószámlakezelési ügyosztályon egyéni vállalkozókkal és társas vállalkozásokkal kapcsolatos ellenőrzéseket folytatott. Az Energens Kft csapatához 2016. májusában csatlakozott. Cégünknél főleg az egyéni vállalkozók, katás és evás vállalkozások felelőseként dolgozik.

  


 

Bodnár Zsuzsanna

Pénzügyi asszisztens

 

Pénzügyi és adminisztratív területen több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik, 2016. márciusa óta tagja csapatunknak. Fő feladatai cégünknél: szerződések készítése, számlák kiállítása, új ügyfelek kezdő dokumentációjának elkészítése, ügyfeleink változásbejelentő hatósági adatlapjainak elkészítése.

 

 

 

2017-ben elnyertük a Szerethető Munkahely címet! Csatlakozz hozzánk, várjuk jelentkezésedet! Bővebb információt az Állásajánlat menüpont alatt találsz!