Energens Könyvviteli és Tanácsadó Kft.

Keresés:
Hírlevél

Munkatársaink

 

 


Farkas Boglárka

Ügyvezető

 

Regisztrált mérlegképes könyvelő és TB ügyintéző. Egyetemi diplomáját a Corvinus Közgazdaságtudományi Egyetemen, számvitel főszakirányon szerezte 2008-ban. Saját vállalkozásban 2005 óta foglalkozik könyveléssel, bérszámfejtéssel.

 

 


 

Hubják Beatrix

Irodavezető, pénzügyi munkatárs

Főiskolai diplomával rendelkezik. Korábban egy multinacionális vállalatnál dolgozott pénzügyi szakterületen, de feladata volt a számlázás és a könyveléssel való együttműködés is. Könyveléssel 10 éve foglalkozik, bérszámfejtéssel és munkaügyi feladatok ellátásával 5 éve. 2008 óta dolgozik az Energens Kft-nél irodavezetőként.

 


 

Gaálné Békés Mária

Főkönyvelő

2009. óta az Energens csapatának egyik alappillére. Főkönyvelőként ő felelős a szakmai helytállásért, adó- és jogszabályi megfelelésért, valamint az ügyfeleink szakmai kérdéseinek megválaszolásánál ellenőrzi azok helyességét és valódiságát. Főiskolai diplomával és regisztrált mérlegképes könyvelői minősítéssel rendelkezik, szaktudását folyamatosan karbantartja és bővíti. Ügyfeleink beszámolóinak nagy részét is ő készíti, felügyeli.

 


 Aradi Noémi

Főkönyvelő
 

Pénzügyi számviteli ügyintéző és mérlegképes könyvelő vállalkozási szakon képzettséggel rendelkezik. Regisztrált mérlegképes könyvelő, 6 éves könyvelő irodai tapasztalat után költözött Szegedről Budapestre. Az Energens Kft. csapatának 2016 óta tagja. 2017 óta néhány cég bérszámfejtését is ő végzi, ezzel teljeskörű szolgáltatást biztosítva ügyfeleinek. Az ügyfél-vélemények adatai alapján ő kapta az egyik legjobb minősítést a csapatunkban.

 


 

Bajári Alexandra

Bérszámfejtő, munkaügyi előadó

 

Vállalkozási és bérügyintéző szakirányú szakképesítéssel rendelkezik. Az Energens Kft-nél 2017 óta végzi az ügyfeleink teljes körű bér- és TB számfejtési feladatait. Feladata továbbá a bérszámfejtéshez kapcsolódó adatszolgáltatások, kimutatások és statisztikák elkészítése is. 

 


 

Demeter Noémi

Könyvelési asszisztens

 

Felsőfokú banki végzettséggel rendelkezik. 2014. novembere óta tagja az Energens Kft. csapatának. Két kislánya születése előtt egy nemzetközi banknál nagyvállalati hitelekkel foglalkozott. Az Energens ügyfelei közül főleg azokért az ügyfelekért felel, akik nagy mennyiségű számlaforgalommal rendelkeznek, jellemzően kereskedelmi tevékenységet folytató ügyfeleink iyenek. Munkájában precizitása és felelősségvállalása kiemelendő.


 

Hegedűs-Sipos Veronika

Számviteli ügyintéző

 

Közgazdasági főiskolai diplomával rendelkezik. Korábbi munkatapasztalatait főleg banki szektorban és pénzügyi területen szerezte. 2018. januárja óta tagja az Energens-csapatnak. Hozzá tartoznak az egyéni vállalkozó ügyfeleink, de számos kft és bt ügyeiért is felel. Megbízhatóan, precízen és lelkiismeretesen végzi a munkáját, ügyfeleink mindig bátran fordulhatnak hozzá kérdéseikkel.


Vernes Anna

Könyvelő

 

Számviteli ügyintéző, felsőfokú képesítéssel rendelkezik. 5 éve dolgozik könyvelőként, nagy tapasztalata van a kis és középvállalkozások könyvelési adminisztrációja terén, elsősorban a vendéglátóipar és szolgáltatók számvitelében járatos. Az Energens Kft csapatához 2018. januárjában csatlakozott. Ügyfeleink a segítőkészségét, problémamegoldó készségét szeretik leginkább.

  


 

 

 

2017-ben elnyertük a Szerethető Munkahely címet! Csatlakozz hozzánk, várjuk jelentkezésedet! Bővebb információt az Állásajánlat menüpont alatt találsz!